Herken jij het gevoel van pluizige en droge krullen? Dit kan erg onprettig zijn als je het dagelijks ervaart. Ben je op zoek naar een oplossing hiervoor? Wij helpen je mee! In deze handige blog lees je verschillende mogelijkheden voor jouw bos krullen! Zo loop jij binnen no-time met een prachtige bos haar over straat!

Verzorgende haarproducten

Krullend haar is prachtig, en krullenkappers zijn er om je  te helpen het te verzorgen. Met bijvoorbeeld verschillende CG-proof producten heb je gezond, gehydrateerd haar dat klaar is voor je volgende afspraak bij de kapper. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wat je kunt gebruiken. 

Het is gemakkelijk om je haar te laten uitdrogen door het weer of door er veel warmte op toe te passen. Maar als je een manier zoekt om je krullen zacht en glanzend te houden, probeer dan curl define haarserum te gebruiken. Dit is een lichtgewicht serum dat ervoor zorgt dat je haar er op zijn best blijft uitzien, zelfs na styling of warmte styling. En omdat het lichtgewicht is, zal het je haar niet zwaar of vettig doen aanvoelen zoals sommige andere producten doen.

Blijf open-minded

Soms vind je op het internet haar voorbeelden die een onrealistisch beeld schetsen voor jouw haar. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je haar te gevoelig is voor het blonderen. Dit kan komen door producten die je in het verleden hebt gebruikt. Of doordat je nooit je haar beschermt tegen warmte elementen of UV stralen. Natuurlijk zijn er vaak alternatieve oplossingen te vinden om jouw droom haar te creëren. Daarom is het belangrijk om altijd naar het advies van jouw krullenkapper te luisteren! Zo weet jij wat voor producten het beste bij jouw haar passen en wanneer het weer tijd wordt om de puntjes bij te knippen. En die blonde coupe die je in gedachten had? Die komt er wel, in etappes!